2010 – …

 

celler_igualada2016, Agost: Celler i Molí d’Oli de l’Antic Sindicat de Vinyaters d’Igualada. Ajuntament d’Igualada. Departament de Promoció Cultural. Igualada.

 

 

Recuperació Poble Vell d'Òdena2010, Maig: La recuperació del poble vell d’Ódena. Nou accés a la torre del castell. Ajuntament d’Òdena. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia Santa Maria de Maradars 2010

2010: Església de Santa Maria dels Matadars o del Marquet. Ajuntament El Pont de Vilomara i Rocafort. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

2010: Restauració de la Torre de Moja (Fases 2 i 3). Servei de Patrimoni arquitectònic Local. Ajuntament d’Olèrdola. Olèrdola.

Opuscle - Restauració Castell Església Sant Pere Madrona 20112011: Restauració de les Restes del Castell i de l’Església de Sant Pere de Madrona (segles VII-XIII). Ajuntament de Berga. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia Sant Sadurní de Rotgers 20112011: Església de Sant Sadurní de Rotgers (Segles XI-XII). Ajuntament de Borredà. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Restauració Campanar Coberta Església Sant Esteve 20112011: Restauració del Campanar i de la Coberta de l’Església Parroquial de Sant Esteve (Segles XIV-XV). Recuperem la Imatge Històrica del Temple. Ajuntament de Bagà. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Quirze de Pedret 20112011: Església de Sant Quirze de Pedret (Segles IX-X). Ajuntament de Berga. Ajuntament de la Vila de Cercs. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle Monestir de Sant Llorenç Guardiola de Berguedà 20112011: Monestir de Sant Llorenç (Segles VII-XXI). Guardiola de Berguedà. Ajuntament de Guardiola de Berguedà. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

Opuscle - Restauració Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs 20112011: Restauració del Claustre i de l’Accés al Campanar del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. Avinyonet del Penedès. Ajuntament de Avinyonet del Penedès. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Restauració Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs 20122012: Restauració del Claustre i de l’Accés al Campanar del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. Avinyonet del Penedès. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Ajuntament de Avinyonet del Penedès. Diputació de Barcelona. Barcelona. 2012.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Vicenç d'Obiols2013, Març: Esglèsia de Sant Vicenç d’Obiols (segles VIII-XX), Avià. Opuscle. SPAL. Diputació de Barcelona. Ajuntament d’Avià.

 

 

2013, 12 Setembre: Melodies de Llum. Exposició. Ressenya de Lourdes Fisa. Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Demarcació Barcelona. Delegació del Bages-Berguedà. Ajuntament de Manresa. Manresa.

2013: Can Pratmarsó de Centelles. De cases de cós a casa senyorial. Festa major d´estiu. Centelles 2013. Ajuntament de Centelles. Edicions El Portal SL. Centelles.