2010 – …

 

el modernisme perdut2017, Març: El Modernisme Perdut. Sants · Les Corts. Editorial Base. Barcelona.

 

 

 

 

560482015, Desembre: El Palau dels Artesans. Exposició de Fotografies de Ramon Manent. El Palau Güell a Fons Nº2. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

Modernisme Perdut 22014, 4 Desembre: El Modernisme Perdut. La Barcelona de l’Eixample. Editorial Base. Barcelona.

 

 

 

 

Discurs Reial Academia_20142014, 18 Juny: La història de l’art -de l’arquitectura- català explicada per arquitectes. Discurs d’ingrés de l’acadèmica electa Il·lma. Sra. Dra. Raquel Lacuesta Contreras, llegit a la Sala d’Actes de l’Acadèmia, a Casa Llotja, el dia 18 de juny de 2014. Discurs de resposta de l’acadèmic numerari Il·lm. Sr. Dr. Francesc Fontbona i de Vallescar. Barcelona, 2014. Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

 

 

 

2014: El Palau dels Comtes la Formació de la Vila de Centelles. Festa major d´estiu. Centelles 2014. Ajuntament de Centelles. Edicions El Portal SL. Centelles.

el modernisme perdut2013, Novembre: El Modernisme Perdut. La Barcelona Antiga. Editorial Base.

 

 

 

 

Misterio de las pinturas murales de la ermita de Santa Maria de2013, Abril: El Misterio de las Pinturas Murales de la Ermita de Santa María de Sales (siglos XIII y XVI). SPAL. CETEC-Universitat Autònoma de Barcelona. Diputació de Barcelona – Ajuntament de Viladecans.

 

 

 

 

Palau Guell Obra Mestra2013, Març: El Palau Güell. Una Obra Mestra d’Antoni Gaudí. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

 

Palacio Guell Obra Maestra2013, Març: El Palacio Güell. Una Obra Maestra de Antoni Gaudí. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

 

Pintures Murals Santa Maria de Sales2013, Març: El Misteri de les Pintures Murals de l’Ermita de Santa María de Sales (segles XIII i XVI). SPAL. CETEC-Universitat Autònoma de Barcelona. Diputació de Barcelona – Ajuntament de Viladecans.

 

 

 

 

Palau Güell Itinerari2013: Palau Güell Gaudí. Itinerari de visita. SPAL. Diputació de Barcelona. Barcelona.