2000 – 2009

 

2000: Col·laboració en l’estudi històric i documental La construcció de l’església nova de la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Servei del Patrimoni Arquitectònic. Diputació de Barcelona.

2000: Col·laboració en l’estudi històric i documental “Azulejos cristálicos” de la Casa Oliva Hermanos, de Barcelona. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000: Col·laboració en l’estudi Els emmotllats decorats de guix del sostre del campanar del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. Avinyonet del Penedès. Anàlisi comparativa amb altres sostres. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

Quaderns SPAL 112000: Col·laboració en l’article “Molins fariners del municipi de Sant Pere de Torelló”. A Estudis històrics sobre patrimoni arquitectònic. Quaderns Científics i Tècnics de Restauració Monumental 11. SPAL. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

2001: Col·laboració en l’Atlas del material decoratiu (ceràmic i de vidre) de l’església de la Colònia Güell. Santa Coloma de Cervelló.Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.