2000 – 2009

 

2009: Creació d’una base de dades sobre l’arquitectura de cellers de Catalunya.

2008-2010: Direcció de l’Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Capellades (Anoia). Ajuntament de Capellades. Diputació de Barcelona.

2008-2010: Direcció de l’Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Ajuntament de Castellar del Vallès. Diputació de Barcelona.

2008-2010: Direcció de l’Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Vilanova i la Geltrú (Garraf). Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Diputació de Barcelona.

2007-2008. Creació d’una base de dades de 1.600 ponts, aqüeductes, passarel·les, canals i altres obres d’enginyeria civil de la província de Barcelona.

2006 – Desembre 2007: Direcció de l’Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental d’Esplugues de Llobregat (Barcelonès). Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2006, Març: Bagà. Estudi Criteris d’Intervenció en el Centre Històric i el Patrimoni Monumental de Bagà. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2005 – Juny 2006: Direcció de l’Inventari del Patrimoni Històric, Arquitectónic i Ambiental de Sant Vicenç dels Horts. Memòria – Arquitectura Religiosa – Arquitectura Pública i Equipaments – Arquitectura Industrial – Arquitectura Residencial Urbana – Obres d’Enginyeria – Arquitectura Residencial Rural – Elements Singulars – Parcs i Conjunts Naturals – Conjunts Urbans-Ambients – Jaciments Arqueológics. Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

2003 – Desembre 2005: Direcció de l’Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Dosrius (Maresme). Ajuntament de Dosrius. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2003, Febrer: Inventari dels Element, Mobles i Objectes Artístics exhibits a l’Exposició “La Vida a Palau: Eusebi Güell i Antoni Gaudí, Dos Homes i un Projecte”. Palau Güell, Carrer Nou de la Rambla, 3-5. Barcelona. Any Internacional Gaudí 2002. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

2002-2003: Direcció de l’Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Torelló (Osona). Ajuntament de Torelló. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2002, Setembre: Informe sobre el Patrimoni Arquitectònic de Propietat Municipal de la Pobla de Claramunt. Barcelona.

2002, 24 MaigSobre el Valor Arquitectònic de les Xemeneies Industrials d’Antigues Fàbriques d’Olesa de Montserrat i Condicions per a la Seva Inclusió en el Catàleg Municipal. Barcelona.

2001: Direcció del Catàleg i Pla Especial de Protecció del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental de Montcada i Reixac. Ajuntament de Montcada i Reixac. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.