AUDIOVISUAL I WEB

 

2014, Octubre – 2015: Investigació i elaboració de fitxes per al projecte WEB “Mapa d’Arquitectura i Paisatge Urbà Noucentistes“.

2014 – 2015: Elaboració de biografies per al “Diccionari d’historiadors de l’art català“. Obra dirigida per Francesc Fontbona i Bonaventura Bassegoda, i editada en línia per el Institut d’Estudis Catalans. (Josep Casademunt i Torrents; Francesc Folguera i Grassi; Isidre Puig Boada; Adolf Florensa i Ferrer; Joan Bassegoda i Nonell; Jeroni Martorell i Terrats; Cèsar Martinell i Brunet; Lluís Bonet i Garí; Manuel Ribas i Piera; Joan Bergós i Massó; Oriol Bohigas i Guardiola; Josep Martorell i Codina; David Mackay; Antoni de Falguera i Sivilla; Josep Goday i Casals; Miquel Garriga i Roca; Rosemarie Bletter; Elies Rogent i Amat; Josep Oriol i Bernadet; Gabriel Alomar i Esteve)

2014, 29 Setembre: Assessora a la gravació al Palau Güell, de part del capítol “Le goût de Barcelona” del programa Des Raines et des Alies produït per TSVP. Tournez, s’il vous plait, pel canal de la televisió francesa France 3.

2001, Juliol: Guió de l’Audiovisual Documental per a l’Exposició “La Vida a Palau. Eusebi Güell i Antoni Gaudí, Dos Homes i un Projecte”. Primer acte: Plantejament. Diputació de Barcelona. Barcelona.