2000 – 2009

 

2000: Església parroquial de Sant Celoni. Iconografia dels esgrafiats de la façana principal. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000: Cerdanyola del Vallès. Villa López (Can Domènech). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000: Olvan. Ponts d’Ornius. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000: La turbina i l’espai soterrani de l’actual Biblioteca Sant Antoni M. Claret, a l’antiga fàbrica Torres Amat de Sallent. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000: Església de Sant Andreu, de Castellcir. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000: L’Era de Cal Delma, a Sant Antoni de Vilamajor. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000: Església de Sant Pere de Vallcàrquera, a Montmany-Figaró. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2000, Julio: Els Emmotllats Decorats de Guix d’un Sostre del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedés). Anàlisi Comparativa amb Altres Sostres. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2001, 26 Enero: L’estat d’alguns edificis compresos en l’SPAL. Programa Berguedà: església de Sant Vicenç de Rus i Monestir de Sant Llorenç prop Bagà. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2001, 30 Marzo: Les xemeneies de l’antiga fàbrica de carburos del Raval de Boades, al municipi de Castellgalí (Bages, Barcelona). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2001, 15 Mayo: Informe sobre una casa adossada a l’església de Sant Benet d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2001, 21 Junio: Informe en relació amb els projectes de l’Ajuntament de Granollers en l’àmbit de la renovació urbana del centre històric. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2001, 21 Junio: Informe sobre la futura pavimentació del camí de l’església a Can Manel en el nucli de Marata (Les Franqueses del Vallès). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2001, 6 Julio: Informe sobre les possibilitats d’ús com a biblioteca pública del castell de Vacarisses. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2001, 21 Diciembre: Informe sobre l’església de Sant Pau, en Sant Pol de Mar. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2002, 6 Mayo: Informe sobre l’església Vella de Sant Pere de Pierola, dels Hostalets de Pierola. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2002, 22 Mayo: Informe sobre el valor arquitectònic de les xemeneies industrials d’antigues fàbriques d’Olesa de Montserrat i condicions per a la seva inclusió en el Catàleg Municipal. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2002, 12 Junio: La Tossa de Montbui. estudi relacionat amb l’evolució de l’entorn del monument al llarg del segle XX.

2002, 24 Julio: Informe sobre la casa del Cònsol, de Torelló. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2002, 1 Septiembre: Informe sobre el patrimoni arquitectònic de propietat municipal de la Pobla de Claramunt. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2002, 16 Octubre: Informe sobre l’inventari del patrimoni arquitectònic de Dosrius. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2003, Abril: Castell-convent de Penyafort (Convent de Sant Ramon del Penedés). Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedés). Informació i Prediagnòstic. Estudi. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2003, Julio: Análisis de la legislación referente a la protección del patrimonio arquitectónico. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2004: El Repertori Iconogràfic de l’Art Espanyol.

2004-2005: Les campanes horàries de l’església de Santa Eulàlia d’Esparreguera. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2005-2006: Investigació sobre l’arquitectura modernista de la província de Barcelona. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2005-2006: Investigación y búsqueda de la obra arquitectónica de Rafael Masó i Valentí, arquitecto de Girona.

2005-2007: Índice y biografías para el Diccionario Biográfico Español de la Real Academia de Historia (Madrid). Barcelona.

2007-2008: Investigación sobre puentes, acueductos, pasarelas, canales y otras obras de ingeniería civil de la provincia de Barcelona.

2008-2009: Investigación sobre la personalidad y la obra arquitectónica, urbanística y diseñadora del arquitecto modernista Ignasi Oms i Ponsa, de Manresa.

2009: Investigación sobre la arquitectura de Bodegas de Catalunya.