1990 – 1999

 

1990: Estudi urbanístic, arquitectònic i artístic sobre cementiris catalans construïts entre 1800 i 1950. Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Demarcació de Barcelona.

1990: Estudi documental i artístic de les xemeneies del terrat del Palau Güell, per a la seva restauració. Direcció. Diputació de Barcelona.

1990: Estudi de les ceràmiques artístiques del Palau Güell. Diputació de Barcelona.

1992, Noviembre: Estudi documental, artístic i constructiu dels elements arquitectònico escultòrics del terrat: badalots, torres de ventilació, xemeneies, cupulins. Casa Milà, «La Pedrera». Barcelona. 1906-1911. Fundació Caixa de Catalunya. Barcelona.

1992: Estudi històrico arquitectònic sobre l’edifici del teatre «La Sala». Vilanova i la Geltrú. Diputació de Barcelona.

1993: Casa de Cultura del Masnou (antiga casa Sensat Pagès). Estudi arquitectònic i artístic. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993: Estudi sobre tipologies d’espadanyes pre romàniques i romàniques. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

1993: El pont medieval de Pedret. Berga Cercs». Estudi geogràfic. Estudi documental, artístic i constructiu. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

1993: L’església de Sant Jaume Sesoliveres. IgualadaEstudi geogràfic. Estudi del Camí de Sant Jaume. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993: El castell de Cubelles. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993: Església de Sant Adjutori. Sant Cugat del Vallès. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993: L’església de Sant Quirze de Pedret. Berga Cercs. Estudi geogràfic. Fauna i flora. Camins medievals. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993, Octubre: Saló Imperial de Sabadell. Anàlisi arquitectònica. Estudi per a l’entitat «L’Imperial s’ho val» (Ciutadans per la recuperació del Saló Imperial de Sabadell).

1994, Febrero: Estudi històric i artístic de les façanes de la Casa de la Vila del Masnou (Maresme, Barcelona). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

1994: Anàlisi d’una estela funerària o frontal de sarcòfag trobat a l’església de Sant Vicenç de Malla. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1994: Informe complementari sobre el terrat de la Casa Milà. Fundació Caixa de Catalunya. Barcelona.

1994, Octubre: Informe Tècnic: Façana Nord – Escales de Servei. Casa Milà “La Pedrera”. Barcelona. Fundació Caixa de Catalunya. Barcelona.

1994, Octubre: Informe Tècnic: Revestiments Originals dels Patis Interiors (Pintures Murals). Casa Milà “La Pedrera”. Barcelona. Fundació Caixa de Catalunya. Barcelona.

1995: Estudi històrico-artístic de la Torre de Can Planoles. Roda de Ter. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1996: Estudi historiogràfic i documental de la cripta de la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1996, Diciembre: La Evolución de los Estudios Históricos Aplicados a la Restauración Monumental durante los Últimos Veinte Años. El Modelo Metodológico de l Servicio de Patrimonio Arquitectónico Local de la Diputación de Barcelona. Barcelona.

1997: El pont Vell i la torre dels Soldats, a Avinyó. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1997: El castell de Callús. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1997: Edifici de la Casa Benèfica del Masnou. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1998: Expedient de declaració monumental de l’entorn de l’església de Sant Quirze de Pedret. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1998: Masia de Can Magarola i pous de glaç de Lliçà de Vall. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1998: Investigació sobre la història de la construcció del castell de Cubelles a través de les fonts escrites i el monument. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1998-1999: Seguiment científic del treball d’investigació Edificis, construccions i elements d’interès històric, arqueològic, paleontològic cultural, social, tècnic i industrial de l’àmbit del riu Ripoll, de Sabadell. Ajuntament de Sabadell.

1999: Les obres de restauració de l’església de Santa Fe de Calonge de Segarra. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Rajoles hidràuliques de Ca N’Arús, de l’Hospitalet de Llobregat. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Conjunt del castell i església de Blancafort, de Cercs. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Castell i forns de calç de Collbató. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Església de Sant Miquel de Turbians, de Gisclareny. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Olivella. El Castellot i la seva església romànica. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Les esglésies de Sant Jaume de la Guàrdia i de Sant Joan de Vilamajor, de Pujalt. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Sant Fost de Campsentelles. Pou de glaç de Can Donadéu. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: La intervenció de 1953-1975 a les termes romanes de Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Direcció del treball de Recerca historicodocumental i constructiva del Canal del Ter, de Manlleu. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Direcció del treball a L’església de Sant Pere de Serrallonga, d’Alpens. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Vilafranca del Penedès. Cronologia de l’església de Sant Joan a partir de la bibliografia. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999: Vilafranca del Penedès. Antecedents de l’actuació de la Diputació de Barcelona a l’església de Sant Joan, realitzada per Jeroni Martorell (1926-1929). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1999-2000: Estudi historicoconstructiu del conjunt de l’església i l’antiga casa rectoral de Sant Andreu, a Castellnou de Bages. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.