2010 – …

 

Recuperació Poble Vell d'Òdena2010, Mayo: La recuperació del poble vell d’Ódena. Nou accés a la torre del castellAjuntament d’Òdena. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia Santa Maria de Maradars 20102010: Església de Santa Maria dels Matadars o del Marquet. Ajuntament El Pont de Vilomara i Rocafort. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

2010: Restauració de la Torre de Moja (Fases 2 i 3). Servei de Patrimoni arquitectònic Local. Ajuntament d’Olèrdola. Olèrdola.

Opuscle - Restauració Castell Església Sant Pere Madrona 20112011: Restauració de les Restes del Castell i de l’Església de Sant Pere de Madrona (segles VII-XIII). Ajuntament de Berga. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia Sant Sadurní de Rotgers 20112011: Església de Sant Sadurní de Rotgers (Segles XI-XII). Ajuntament de Borredà. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Restauració Campanar Coberta Església Sant Esteve 20112011: Restauració del Campanar i de la Coberta de l’Església Parroquial de Sant Esteve (Segles XIV-XV). Recuperem la Imatge Històrica del Temple. Ajuntament de Bagà. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Quirze de Pedret 20112011: Església de Sant Quirze de Pedret (Segles IX-X). Ajuntament de Berga. Ajuntament de la Vila de Cercs. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

Opuscle Monestir de Sant Llorenç Guardiola de Berguedà 20112011Monestir de Sant Llorenç (Segles VII-XXI). Guardiola de Berguedà. Ajuntament de Guardiola de Berguedà. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

Opuscle - Restauració Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs 20112011: Restauració del Claustre i de l’Accés al Campanar del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. Avinyonet del Penedès. Ajuntament de Avinyonet del Penedès. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Restauració Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs 20122012: Restauració del Claustre i de l’Accés al Campanar del Monestir de Sant Sebastià dels GorgsAvinyonet del Penedès. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Ajuntament de Avinyonet del Penedès. Diputació de Barcelona. Barcelona. 2012.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Vicenç d'Obiols2013, Març: Esglèsia de Sant Vicenç d’Obiols (segles VIII-XX), Avià. Opuscle. SPAL. Diputació de Barcelona. Ajuntament d’Avià.

 

 

2013, 12 Setiembre: Melodies de Llum. Exposició. Ressenya de Lourdes Fisa. Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Demarcació Barcelona. Delegació del Bages-Berguedà. Ajuntament de Manresa. Manresa.

2013: Can Pratmarsó de Centelles. De cases de cós a casa senyorial. Festa major d´estiu. Centelles 2013. Ajuntament de Centelles. Edicions El Portal SL. Centelles.

Església parroquial de Santa Maria de Rubió

2013: Església parroquial de Santa Maria (segles XII-XIV): Rubió. Co-autor: Davíd Galí. Opuscle. SPAL. Diputació de Barcelona. Ajuntament de Rubió.

 

 

 

celler_igualada2016, Agosto: Celler i Molí d’Oli de l’Antic Sindicat de Vinyaters d’Igualada. Ayuntamiento de Igualada. Departamento de Promoción Cultural. Igualada.