2000 – 2009

Opuscle Fortificació Ibèrica del Turó del Montgròs. El Brull Montseny 20002000: Fortificació Ibèrica del Turó del Montgròs. El Brull. Parc Natural del Montseny. Opúsculo. Centre d’Informació del Parc Natural del Montseny. Rectoría del Brull. Ajuntament de El Brull. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Conjunt Monumental Sant Vicenç de Malla2000, Abril: Conjunt Monumental de Sant Vicenç de Malla. Guía. Ajuntament de Malla. Diputació de Barcelona.

 

 

 

Opuscle---Cementiri-Castellnou-de-Bages2000: Nou cementiri municipal de Castellnou de Bages. Opúsculo. SPAL. Diputació de Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia Sant Vicenç de Rus 20012001: Església de Sant Vicenç de Rus. Castellar de N’Hug. Berguedà. Opúsculo. Ajuntament de Castellar de N’Hug. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - El Pont Vell de Pedret2001: El pont Vell de Pedret. Cercs (Berguedà). Opúsculo. Ajuntament de Cercs. Ajuntament de Berga. SPAL de la Diputació de Barcelona.

 

 

Opuscle - Monestir Sant Llorenç Bagà 20012001: El Monestir de Sant Llorenç prop Bagà. Guardiola de Berguedà. Opúsculo. Ajuntament de Guardiola de Berguedà. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - La Vida a Palau 20022002: La Vida a Palau. Eusebi Güell, Antoni Gaudí, Dos Homes i un Projecte. Opúsculo. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Monuments Restaurats2002: El Berguedà. Monuments restaurats per la Diputació de Barcelona. Opúsculo. SPAL. Diputació de Barcelona.

 

 

2002: Inauguració de la Restauració de l’Ermita Vella de Sant Salvador del Quer, de Súria. Opúsculo. Ajuntament de Súria. Diputació de Barcelona. Barcelona.

Opuscle - Esglèsia Sant Sadurní de Rotgers2003: Església de Sant Sadurní de Rotgers. Borredà (Berguedà). Opúsculo. Ajuntament de Borredà. SPAL de la Diputació de Barcelona.

 

 

 

Opuscle - Ermita Vella Sant Salvador del Quer2003: Ermita vella de Sant Salvador del Quer. Súria (Bages). Segles XII-XIII. Opúsculo. Ajuntament de Súria. SPAL de la Diputació de Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Quirze de Pedret2003: Església de Sant Quirze de Pedret. Cercs (Berguedà). Opúsculo. Ajuntament de Berga. Ajuntament de la Vila de Cercs. SPAL de la Diputació de Barcelona.

 

 

2004: Simposio. Servicios de Monumentos, Presente y Futuro. 21-23 de octubre de 2004. Opúsculo. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

Opuscle - Provincia Cartoixana de Catalunya 20052005: La Provincia Cartoixana de Catalunya. La Cartoixa de Montalegre. XIII Congrés Internacional sobre La Cartoixa. Programa. 5-8 de maig de 2005. La Conrería. Tiana (Barcelona). Opúsculo. Ajuntament de Tiana. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Quirze de Pedret 20052005: Església de Sant Quirze de Pedret (Segles IX-X). Opúsculo. Ajuntament de Berga. Ajuntament de la Vila de Cercs. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Quirze de Pedret 20072007: Església de Sant Quirze de Pedret (Segles IX-X). Opúsculo. Ajuntament de Berga. Ajuntament de la Vila de Cercs. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia Sant Vicenç de Rus 20072007: Església de Sant Vicenç de Rus. Opúsculo. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

Opuscle Església de Sant Sadurní de Rotgers (segles XI-XII) Borredà (Berguedà) 20072007: Església de Sant Sadurní de Rotgers (Segles XI-XII). Borredà (Berguedà). Ajuntament de Borredà. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Esglèsia de Sant Quirze de Pedret 20082008: Església de Sant Quirze de Pedret (Segles IX-X). Opúsculo. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Palau Güell 20082008: Palau Güell. Opúsculo. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle - Castell de Godmar 20082008: Castell de Godmar. Callús (Bages). Ajuntament de Callús. Opúsculo. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

Opuscle Monestir de Sant Llorenç Guardiola de Berguedà 20082008: Monestir de Sant Llorenç. Guardiola de Berguedà. Diputació de Barcelona. Barcelona.