2010 – …

 

el modernisme perdut2017, Marzo: El Modernisme Perdut. Sants · Les Corts. Editorial Base. Barcelona.

 

 

 

 

560482015, Diciembre: El Palau dels Artesans. Exposició de Fotografies de Ramon Manent. El Palau Güell a Fons Nº2. Diputación de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

Modernisme Perdut 22014, 4 Diciembre: El Modernisme Perdut. La Barcelona de l’Eixample. Editorial Base. Barcelona.

 

 

 

 

Discurs Reial Academia_2014

2014, 18 Junio: La història de l’art -de l’arquitectura- català explicada per arquitectesDiscurso de ingreso de la académica electa Ilustrícima. Sra. Dra. Raquel Lacuesta Contreras, lleído en la Sala de Actos de la Academia, en Casa Llotja, el día 18 de junio de 2014. Discurso de respuesta del académico numerario Ilustrícimo. Sr. Dr. Francesc Fontbona i de Vallescar. Barcelona, 2014. Real Academia Catalana de Bellas Artes de Sant Jordi.

 

 

 

2014: El Palau dels Comtes la Formació de la Vila de Centelles. Festa major d´estiu. Centelles 2014. Ajuntamiento de Centelles. Edicions El Portal SL. Centelles.

el modernisme perdut2013, Noviembre: El Modernisme Perdut. La Barcelona Antiga. Editorial Base.

 

 

 

 

Misterio de las pinturas murales de la ermita de Santa Maria de2013, Abril: El Misterio de las Pinturas Murales de la Ermita de Santa María de Sales (siglos XIII y XVI). SPAL. CETEC-Universitat Autònoma de Barcelona. Diputació de Barcelona – Ajuntament de Viladecans.

 

 

 

 

Palau Guell Obra Mestra2013, Marzo: El Palau Güell. Una Obra Mestra d’Antoni Gaudí. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

 

Palacio Guell Obra Maestra2013, Marzo: El Palacio Güell. Una Obra Maestra de Antoni Gaudí. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

 

Pintures Murals Santa Maria de Sales2013, Marzo: El Misteri de les Pintures Murals de l’Ermita de Santa María de Sales (segles XIII i XVI). SPAL. CETEC-Universitat Autònoma de Barcelona. Diputació de Barcelona – Ajuntament de Viladecans.

 

 

 

 

Palau Güell Itinerari

2013: Palau Güell Gaudí. Itinerari de visita. SPAL. Diputació de Barcelona. Barcelona.