2000 – 2009

 

restauració monumental a catalunya2000, Novembre: Restauració monumental a Catalunya (segles XIX i XX). L’aportació de la Diputació de Barcelona. Monografies 5. SPAL. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 
 
 
 
 

restauració monumental a catalunya2001, Abril: Evolució urbana de Montcada i Reixac. Ajuntament de Montcada i Reixac. Montcada i Reixac.

 
 
 
 
 
 
 

el palacio guell2001: El Palacio Güell. Segunda edición, revisada y ampliada. Diputació de Barcelona.

 
 
 
 
 
 

la vida a palau2002, Marzo: La vida a palau: Eusebi Güell i Antoni Gaudí, dos homes i un projecte. Catàleg de l’exposició. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 
 
 

barcelona architecture guide2002: Barcelona Architecture guide 1929-2002. (5ª ed.). Editorial Gustavo Gili S.A. Barcelona.

 
 
 
 
 
 
 
 

els municipis i el patrimoni arquitectonic2002, Octubre: Les termes romanes de Sant Boi de Llobregat. Pou Comú. Col·lecció Carles Martí i Vilà d’Estudis Històrics Nº3. Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. SPAL, Diputació de Barcelona.

 
 
 

els municipis i el patrimoni arquitectonic2003, Diciembre: Els municipis i el Patrimoni Arquitectònic. Compendi legislatiu comentat. Plecs Nº5. Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

el castell d'oris2004, Febrer: El castell d’Orís. Aproximació a la seva història. Ajuntament d’Orís. SPAL, Diputació de Barcelona.

 

 

 

castell de castelldefells2005: Castell de Castelldefels: arqueología, història, art. Monografies 7. Diputació de Barcelona.

 
 
 
 
 
 

rafael maso valenti arquitecte2006: Rafael Masó i Valentí, arquitecte (1880-1935). Catàleg de l’exposició. Fundació «La Caixa». Barcelona.

 
 
 
 

modernisme a l'entorn de barcelona2006: Modernisme a l’entorn de Barcelona. Arquitectura i paisatge. Diputació de Barcelona.

 

 

 

ponts de la provincia de barcelona2008, Noviembre: Ponts de la província de Barcelona. Comunicacions i paisatge. SPAL. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

 

 

modernismo en torno a barcelona2009: Modernismo en torno a Barcelona. Arquitectura y paisaje. Diputació de Barcelona.

 

 

 

ignasi oms i ponsa arquitecte

2009, Marzo: Ignasi Oms i Ponsa, arquitecte. La consolidació del modernisme terra endins. Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Eds.). Angle Editorial. Manresa.

 
 
 
 

clasicisme i modernisme cementiri sant andreu2009, Noviembre: Classicisme i Modernisme en el Cementiri de Sant Andreu. F12 Serveis editorials. Santpedor

 
 
 
 

catedrales del vino2009, Noviembre: Catedrales del Vino. Fundació Caixa Manresa. Angle Editorial. Manresa.