2010 – …

 

2010: Dirección del Inventari del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Diputació de Barcelona.

2010, 23 Febrero: Inventari del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental de Vilanova i la Geltrú (IPHAA). Informe del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL) de la Diputació de Barcelona. Procés del treball i estat actual. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona-Vilanova i la Geltrú.

2010: Codirección de la revisión del Inventari d’Immobles d’Interès Arquitectònic de Propietat Municipal. Servei del Patrimonio Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2011, 8 Març: Pont Vell de Monistrol de Montserrat. Història, Evolució Constructiva i Valors Patrimonials. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

2012, Octubre: Coordinación del Anàlisi i document de gestió dels valors patrimonials del Cementiri Històric de Sant Nicolau de Sabadell. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2012, 15 Octubre: Pont Vell de Manresa. Història, Evolució Constructiva i Valors Patrimonials. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.