2000 – 2009

 

2009: Creación de una base de datos sobre la arquitectura de bodegas de Catalunya.

2008-2010: Dirección del Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Vilanova i la Geltrú (Garraf). Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Diputació de Barcelona.

2008-2010: Dirección del Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Ajuntament de Castellar del Vallès. Diputació de Barcelona.

2008-2010: Dirección del Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Capellades (Anoia). Ajuntament de Capellades. Diputació de Barcelona.

2007-2008. Creación de una base de datos de 1.600 puentes, acueductos, pasarelas, canales y otras obras de inginiería civil de la provincia de Barcelona.

2006 – Diciembre 2007: Dirección del Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental d’Esplugues de Llobregat (Barcelonès). Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2006, Marzo: Bagà. Estudi Criteris d’Intervenció en el Centre Històric i el Patrimoni Monumental de Bagà. Servicio de Patrimonio Arquitectónico Local. Diputación de Barcelona.

2005 – Junio 2006: Dirección del Inventari del Patrimoni Històric, Arquitectónic i Ambiental de Sant Vicenç dels Horts. Memòria – Arquitectura Religiosa – Arquitectura Pública i Equipaments – Arquitectura Industrial – Arquitectura Residencial Urbana – Obres d’Enginyeria – Arquitectura Residencial Rural – Elements Singulars – Parcs i Conjunts Naturals – Conjunts Urbans-Ambients – Jaciments Arqueológics. Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

2003 – Diciembre 2005: Dirección del Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Dosrius (Maresme). Ajuntament de Dosrius. Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

2003, Febrer: Inventario de los Elementos, Muebles y Objetos Artísticos exhibidos en la Exposición «La Vida a Palau: Eusebi Güell i Antoni Gaudí, Dos Homes i un Projecte». Palau Güell, Carrer Nou de la Rambla, 3-5. Barcelona. Año Internacional Gaudí 2002. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

2002-2003: Dirección del Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Torelló (Osona). Ajuntament de Torelló. Diputació de Barcelona.

2002, Setiembre: Informe sobre el Patrimoni Arquitectònic de Propietat Municipal de la Pobla de Claramunt. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona. Barcelona.

2002, 24 MayoSobre el Valor Arquitectònic de les Xemeneies Industrials d’Antigues Fàbriques d’Olesa de Montserrat i Condicions per a la Seva Inclusió en el Catàleg Municipal. Barcelona.

2001: Dirección del Catàleg i Pla Especial de Protecció del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental de Montcada i Reixac. Ajuntament de Montcada i Reixac. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.