1990 – 1999

 

1990: Inventari d’arquitectura i escultura funerària catalana dels segles XVIII al XX. (40 cementiris municipals de Catalunya). Comissió de Defensa del Patrimoni Arquitectònic del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona.

1991: Codirección de la Revisió del Catàleg d’edificis històrico artístics del districte Sarrià Sant Gervasi Vallvidrera. Ajuntament de Barcelona.

1993: Inventari d’espadanyes. Estudi sobre tipologies d’espadanyes pre romàniques i romàniques. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

1993: Inventari de ponts medievals catalans. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993: Inventari d’esglésies medievals catalanes i estudi de les tipologiesServei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993: Inventari de castells medievals i moderns catalans. Estudi de les tipologies. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1993: Inventari d’esglésies de planta circular i estudi de les tipologies. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1994: Inventari dels elements petris trobats durant les obres de restauració de l’església de Sant Quirze de Pedret. Cercs. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1994: Inventari dels elements arquitectònics i artístics trobats in situ o fora del seu lloc original durant les obres de restauració de l’església de Sant Vicenç de Malla. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1994-1995: Codirección del Inventari-Catàleg del patrimoni arquitectònic del Parc de Collserola. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

1994-1995: Codirección deInventari, Catàleg i Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Cardedeu. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1995: Inventari dels elements arquitectònics i artístics trobats durant les obres de restauració de l’església de castell de Castelldefels. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1995: Inventari dels elements arquitectònics i artístics trobats durant les obres de restauració de l’església de Sant Jaume Sesoliveres (Igualada). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1995: Inventari de la col·lecció de mobles originals de Can Planoles (Roda de Ter). Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1996: Inventari historicoartístic de les xemeneies del Palau Güell. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Diputació de Barcelona.

1997: Dirección del Inventari del Patrimoni Arquitectònic del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Servei de Parcs Naturals. Diputació de Barcelona.

1997: Inventari del Patrimoni Arquitectònic del Parc Natural del Montseny. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local. Servei de Parcs Naturals. Diputació de Barcelona.

1997-1998: Codirección del Inventari-Catàleg d’Elements Històrico-Arquitectònics i Ambientals del municipi del Prat de Llobregat.

1998-1999: Codirección del Inventari-Catàleg i Pla Especial de Protecció del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental de Cubelles.

1999: Inventari del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental de Castellterçol Servei del Patrimoni Arquitectònic. Diputació de Barcelona.

1999-2000: Dirección del Inventari-Catàleg i Pla Especial de Protecció del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental de Montcada i Reixac.

1999-2002: Codirección del Catàleg del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental de la ciutat de Tortosa, dins el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Tortosa. Ajuntament de Tortosa.